TAAL OP SCHAAL!
MAATWERK TAALTRAININGEN

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER TAAL OP SCHAAL?


Wekelijks hebben wij bij Alexandra taallessen Duits gevolgd. In een informele setting hebben we niet alleen heel veel geleerd, maar ook ontzettend genoten van de lessen. Alexandra is de leraar Duits die je op school nooit hebt gehad: didactisch sterk, gecombineerd met aanstekelijk enthousiasme voor taal en cultuur. Kortom, van harte aanbevolen.

Sofie & Tim - Duits


Alexandra did not only teach us Dutch, but also helped us integrate in the Netherlands. She is a very enthusiastic, warm and involved person, who was also there for us when the pandemic hit and we felt pretty lonely at times. Her lessons are good, fun and personal. If you are looking for the whole package, we highly recommend Alexandra!

Norbert & Magda - Nederlands


Alexandra is een superfijne en deskundige docente. De lessen zijn echt op maat, zodat je snel leert. Na elke les stuurt zij een zorgvuldige uitwerking van de stof met oefeningen en een persoonlijke woordenlijst. 

Maarten – Engels


Bedankt voor de lessen die ik heb gehad, zeker met de uitgewerkte aantekeningen en gerichte oefeningen heb ik in 4 lessen mijn Engelse taal weer op gewenst niveau gebracht.

Gijs - Engels


Alexandra Grol van Taal Op Schaal is een zeer gedreven en gepassioneerde docente. Ik wilde graag mijn Engels en Duits verbeteren en dat is in zeer korte tijd gebeurd. Alexandra past haar lessen aan op jouw taalontwikkeling en niveau. Na iedere les ontvang je een overzicht van de grammatica, spelling en woordenschat die tijdens de les ter sprake zijn gekomen. Ze staat open voor ieder onderwerp dat je tijdens de les wilt aankaarten. Alexandra is makkelijk in de omgang en open. Ze gaat vaak een stapje verder dan je zou verwachten van een privé-docente. Ik vind haar dan ook een aanrader als je graag Engels of Duits wilt leren.

Janneke - Duits en Engels


Vanwege de overstap naar een nieuwe baan, waar ik veel Engels moet praten, wilde ik mijn Engels bijspijkeren. Al snel kwam ik via internet bij Alexandra terecht. Ze heeft me enorm goed geholpen in slechts een paar lessen. Haar lessen zijn allemaal op maat; ze past haar lessen aan op jouw niveau en taalontwikkeling. De sfeer is heel open; je voelt je erg op je gemak, waardoor je ook gemakkelijk Engels durft te praten. Tevens stuurt ze na iedere les een uitgebreid naslagwerk toe van hetgeen er besproken is. Dit varieert van grammatica tot uitdrukkingen en vocabulaire. Tenslotte zijn de lessen heel vrijblijvend, wat in mijn situatie heel fijn is omdat ik mijn Engels alleen wilde opfrissen. Kortom: een echte aanrader!

Annette - Engels


Alexandra heeft mij geholpen met de voorbereiding van mijn Engelstalige sollicitaties. We hebben samen verschillende gesprekken geoefend en ze heeft mij door middel van tips en praktijkvoorbeelden erg goed op weg geholpen! En ik heb de baan gekregen!

Manon - Engels


De lessen waren heel duidelijk en ik heb er erg veel van geleerd. Alexandra is een aanbeveling voor iedereen die een taal wil leren. Ze maakt het interessant en je wordt specifiek in jouw doelgroep geholpen!

Ackerman - Duits


Alexandra is an experienced, creative, and inspirational instructor. Because she has many years of experience as both an English and Dutch teacher, she uses a variety of creative teaching methods to ensure you learn what you need to in a way that works best for you. Even when you’re making mistakes, her calming personality makes you feel completely comfortable. If you want to improve your language skills quickly, hire Alexandra.

Giannis - Nederlands en Engels


Voor mijn examen Duits heb ik lessen bij Alexandra gevolgd. De naamvallen - waarvan ik altijd buikpijn kreeg - werden zó eenvoudig uitgelegd, dat ik ze allemaal snapte! Ik ben uiteindelijk geslaagd met een 7.3! Super bedankt!

Mark - Duits


Ik heb het afgelopen halfjaar les gevolgd bij Alexandra om mijn Engels te verbeteren. Ik heb de lessen als zeer positief ervaren. Alexandra zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt waardoor je zelfvertrouwen in de Engelse taal beter wordt. De Engelse les wordt helemaal aangepast aan de behoefte van de leerling waardoor je op je eigen niveau je Engels heel snel kunt verbeteren / ontwikkelen. Super bedankt Alexandra, voor de fijne lessen!

Van Lieshout - Engels


Taal Op Schaal geeft les afgestemd op uw behoefte en niveau. Alexandra is een leukeenthousiasten gezellige vrouw. Ze is oprecht geïnteresseerd, ook op persoonlijk vlak. De sfeer is heel open, je voelt je erg op je gemak, waardoor je ook gemakkelijk Engels durft te praten. Ik ben er elke week met veel plezier naartoe gegaan en heb er heel veel geleerd. Alexandra, nogmaals bedankt,

Jolanta - Engels


Alexandra heeft ervoor gezorgd dat wij onze Duitstalige klanten nu prima te woord kunnen staan. In een hele korte tijd is het niveau enorm gestegen! Door heldere en op maat gemaakte lessen, op beginnersniveau als ook met de meer ‘ervaren’ werknemers, voelen we ons nu prima thuis bij onze oosterburen. 

123 Maatkussens - Duits


Ik volg nu ruim twee jaar Engelse les bij Alexandra. De lessen zijn aangepast op mijn wensen. Zij geeft les op een inspirerende en aangepaste manier en de lessen zijn nooit saai. Alexandra maakt het leren van een taal leuk: leren met plezier. Elke week stond ze weer voor me klaar en zegde nooit af. En als ik een keertje niet kon, dacht ze met me mee. Kortom: voor mij een hele fijne manier om een taal te leren.

Nellie – Engels 


De lessen Duits met Alexandra zijn leerzaam, goed, gezellig en afgestemd op mijn wensen. Een uur les vliegt voorbij! Niet twijfelen, doen!

Petri - Duits


Bij mijn dagelijkse werkzaamheden kreeg ik veel met Duitse klanten te maken. Ik wilde de taal dan ook beter leren spreken en schrijven, want ondanks de 9 jaar Duits die ik 20 jaar geleden had gehad, voelde ik me onzeker. Ben op zoek gegaan naar iemand die mij intensief, op korte termijn kon helpen en ben bij Alexandra terechtgekomen. Een leuke, gezellige vrouw waarmee ik elke week een uur Duits babbelde. Ik ben er elke week met veel plezier naartoe gegaan en heb er veel geleerd. Alexandra, nog bedankt. Mijn doel is bereikt.

Carola - Duits


Alexandra is een goede lerares. Ze staat altijd open voor vragen en is heel behulpzaam. Op dit moment volg ik een opleiding en zij helpt me heel erg goed op het gebied van Engels (van een 5.4 naar een 9.2!) en Nederlands. Zonder haar hulp was ik er niet in geslaagd om mijn opleiding met succes af te ronden. Alexandra is enthousiast, eerlijk en behulpzaam. Ze is oprecht geïnteresseerd, ook op persoonlijk vlak. Het is geen enkel probleem voor haar als het extra tijd in beslag neemt. Ze maakt altijd tijd vrij voor haar studenten. Het is zeker een aanrader om bij Alexandra les te nemen. Ze kan o.a. Engels, Duits en Nederlands.

Lisanne - Engels en Nederlands


Voor mijn vertrek naar Amerika wilde ik mijn Engels verbeteren, zodat ik me goed verstaanbaar kon maken! Dankzij Taal Op Schaal is dit in een korte periode gelukt, waardoor ik nu zelfverzekerd in Amerika zit! Het is zo een ongedwongen sfeertje, dat het je extra motiveert!

S. Apfel - Engels


Mijn collega's en ik hebben in-company groepslessen Duits gevolgd bij Alexandra. We hebben niet alleen veel geleerd, we hebben ook ontzettend veel gelachen tijdens de lessen. Echt een absolute aanrader!

Guus - Duits


My lessons with Alexandra were fantastic! She was always prompt, prepared, and the lessons were tailored to my needs. I learned a lot of (spoken) Dutch in a very short period of time, and the locals are always impressed at my grasp of vocabulary and grammar. I highly recommend Alexandra for anyone who wants to learn Dutch!

Marcy - Nederlands


Taal Op Schaal geeft les afgestemd op uw behoefte en niveau. Op een manier die is afgestemd op je interesse en kunnen en dat in een leuke en ontspannen sfeer, zodat je heel veel leert en opsteekt van een uur les. Echt een aanrader. 

Marianne - Engels


Alexandra, bedankt voor de lessen Engels. Ik heb in zeer korte tijd veel geleerd en ben zeer tevreden over je open manier van lesgeven. 

Cees - Engels